Duurzaamheid

Wanneer we spreken over duurzame energie dan hebben we het over energie die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt, bijvoorbeeld uit zon, water, wind of biomassa. Omdat onze fossiele brandstoffen nu eenmaal niet onuitputtelijk zijn en de energieprijzen onverminderd blijven stijgen, komt het gebruiken van dergelijke duurzame energiebronnen steeds meer voor de hand te liggen. Door gebruik te maken van duurzame energie helpt u niet alleen mee aan een beter milieu, maar kunt u een aanzienlijke besparing op uw energiekosten realiseren! 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van duurzame installaties. Zo kunt u denken aan zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepompen. Maar u kunt ook kiezen voor een wat laagdrempeligere oplossing, zoals het optimaliseren van uw CV-installatie. Natuurlijk is ook uw specifieke woonsituatie van invloed op welke duurzame oplossingen voor u het meest rendabel zijn. Zonnepanelen bijvoorbeeld, zullen voor de één meer opleveren dan voor de ander. Laat u zich vooraf goed adviseren, dan kunt u straks van het hoogste rendement profiteren.Vind een sanitiem deelnemer bij u in de buurt!

Meer duurzame energie:

Zonneboilers

Warmtepompen

PV panelen

Zonnecollectoren

Cv optimalisatie regelingen

EVO-Home systemen

Pelletkachels

Klik op onze Zonnepanelen panelen module om te kijken welke besparing u kunt behalen met Zonnepanelen panelen op uw dak.

Sanitair

Verwarming

Duurzame energie

Wand- en vloertegels

Overige diensten