Sanitair

Voor al uw werkzaamheden op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met een Sanitiem deelnemer bij u in de buurt. Dat geldt voor zowel reparaties als renovaties en het nieuw plaatsen van sanitair. Of het nu gaat om het vervangen van de kraan, het monteren van een badkuip inclusief het benodigde leidingwerk, of het verhelpen van een lekkage, de deelnemers van Sanitiem draaien voor geen enkele klus hun hand om.  

Wanneer u een deelnemer van Sanitiem inschakelt voor het renoveren van uw sanitaire ruimtes, bent u altijd verzekerd van het gewenste eindresultaat. Hetzelfde geldt voor het nieuw plaatsen van sanitair, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. De Sanitiem deelnemer zal u van een deskundig advies voorzien, en uiteraard kan een Sanitiem deelnemer u ook de daadwerkelijke installatie uit handen nemen. 

Tegels

Bij een nieuwe badkamer of een nieuw toilet horen natuurlijk ook nieuwe tegels! Een groot deel van Sanitiem levert een ruim assortiment aan wand- en vloertegels, niet alleen voor uw sanitaire ruimtes maar ook voor de hal, keuken en woonkamer. Vind een Sanitiem deelnemer bij u in de buurt!

Interesse?

Wilt u meer weten over onze diensten en producten met betrekking tot sanitair en tegels, of wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kunt u via deze pagina een Sanitiem deelnemer bij u in de buurt vinden.

Meer sanitair:

Badkamerinstallaties 
badkamerverbouwingen en badkamerrenovaties;

Toiletinstallaties
toiletverbouwingen en toiletrenovaties;

Badkamerverwarming
zowel met badkamerradiatoren als (elektrische) vloerverwarming;

Zorg en Welzijn
levensloop bestendige badkamers onder het motto: zorgen voor later doe je nu;

Wand- en vloertegels
Voor badkamer, toilet, woonkamer, keuken en hal.

Kijk op onze badkamerwijzer waar u vooraf al een goed idee krijgt van diverse ontwerpen inclusief een installatieprijs.

Sanitair

Verwarming

Duurzame energie

Wand- en vloertegels

Overige diensten