Verwarming

Dankzij technologische ontwikkelingen kunnen we tegenwoordig op verschillende duurzame manieren onze woning verwarmen. Voor ieder huishouden kan een specifiek verwarmingsplan nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Belangrijk is dat de verwarmingsinstallatie die u kiest wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte, om zo tot het beste resultaat te komen. De deelnemers van Sanitiem zijn gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van alle soorten verwarmingsinstallaties. 

CV Ketels

De gemiddelde CV-ketel gaat, mits deze goed wordt onderhouden, ongeveer vijftien jaar mee. Daarna is hij aan vervanging toe. Wachten tot uw CV-ketel het helemaal begeeft is geen goed idee en leidt alleen maar tot meer problemen en frustraties. Ook als u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige CV-ketel, kan het het overwegen waard zijn om over te gaan tot de aanschaf van een nieuw exemplaar. Uw Sanitiem deelnemer helpt u hier graag bij. 

CV Ketelkiezer

Wanneer u een nieuwe CV-ketel gaat aanschaffen, neemt u natuurlijk niet zomaar de eerste die u tegenkomt. U heeft een CV-ketel nodig die past bij uw woning en uw leefsituatie. De juiste CV-ketel voor uw specifieke situatie wordt bepaald door diverse factoren, waaronder de grootte van uw woning, hoe goed uw woning geïsoleerd is, en of u de wens heeft om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste CV-ketel, kunt u de uitgebreide CV-ketel kiezer gebruiken, die op de website staat van de Sanitiem installateur bij u in de buurt. Vind een sanitiem deelnemer bij u in de buurt!

Meer verwarming:

CV-ketel en verwarming
Van een compleet nieuwe CV-installatie tot aan service, CV reparatie  en preventief onderhoud van uw huidige CV-ketel;

Radiatoren
Van standaard radiatoren tot de meest exclusieve modellen. Maar ook de nieuwste ECO-radiatoren behoren tot het leveringspakket;

Thermostaten
Voor uw verwarming van eenvoudig tot de zeer uitgebreide klokthermostaten.

Voor een compleet overzicht van CV ketels, inclusief technische specificaties, verwijzen we u naar onze CV ketel wijzer.

Wilt u weten welke cv ketel het beste bij uw situatie past? Ga dan naar onze CV ketel kiezer.

Sanitair

Verwarming

Duurzame energie

Wand- en vloertegels

Overige diensten