Duurzaam

Duurzaam, het lijkt een beetje een modewoord geworden de laatste jaren. Echter, het is erg belangrijk voor de toekomst van uw installatiebedrijf. Sanitiem heeft voor haar deelnemers hiervoor een concept bedacht en ontwikkeld met de naam Green-Comfort.

Het doel van het concept is om te zorgen dat u voor uw bestaande en ook nieuwe klanten, het aanspreekpunt wordt voor het verduurzamen van de woning of bedrijfspand. Wat houdt het concept Green-Comfort in?

Offline marketing:

2 keer per jaar wordt er een brochure gemaakt speciaal gericht op het verduurzamen van een woning of bedrijfspand. Deze brochure wordt op maat gemaakt, dus met de producten en/of diensten die u voert. Doordat Green-Comfort afspraken heeft gemaakt met meerdere fabrikanten wordt deze brochure voor een groot gedeelte door hun betaald. Tevens kunnen wij ook maatwerk flyers voor u maken.

Online marketing:

Green-Comfort kan ook online meedenken met uw bedrijf. Zo kunnen wij landingspagina’s maken van duurzame producten voor uw website. Ook hebben wij een online tool ontwikkelt waarmee uw klant, door online een aantal vragen te beantwoorden, kan zien wat er voor zijn woning mogelijk is op het gebied van verduurzamen. Hier ziet hij niet alleen de mogelijkheden maar ook de investeringen en de besparingen in beeld.

Showroom:

Veel van onze aangesloten installateurs hebben een showroom. Wij helpen deze installateurs om de showroom klaar te maken voor de toekomst. Er wordt meegedacht hoe we een duurzame ‘hoek’ kunnen creeren met daarin de juiste producten. Tevens heeft Green-Comfort met meerdere (grote) fabrikanten prijsafspraken gemaakt betreffende het inrichten van de showroom.

Meer informatie over duurzaam

Isolatie:

Misschien wel het belangrijkst binnen de energietransitie is de warmtevraag beperken, oftewel isoleren. Dit is bij veel installatiebedrijven een ondergeschoven ‘kindje’ aangezien ze dit zelf niet doen. Sanigreen heeft dit geregeld voor haar deelnemers. Heeft een klant van een aangesloten installateur een klant die interesse heeft in isoleren dan kan hij deze klant doorgeven aan ons. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak gemaakt om de mogelijkheden betreffende isoleren te onderzoeken. Mocht de eindgebruiker besluiten om dit uit te laten voeren ontvangt de installateur hier een fee over.