Inkoop

Sanitiem ontzorgt. Maar we gaan verder. Als Sanitiem deelnemer kunt u namelijk profiteren van een aanzienlijk inkoopvoordeel en zeer gunstige inkoopvoorwaarden.

Voordelig inkopen

Sanitiem heeft bonus en inkoop afspraken gemaakt met diverse groothandelaren, rechtstreekse leveranciers en fabrikanten. Hierdoor kunt u als Sanitiem deelnemer profiteren van zeer aantrekkelijke inkoopcondities  op vele productgroepen. Deels direct op factuur en deels achteraf via een opgebouwde bonus.

SaniConnect

SaniConnect is een samenwerkingsverband tussen Sanitiem en Sanidrõme, dat draait om de bundeling van inkoop. Door gezamenlijk in te kopen en goede afspraken te maken met diverse leveranciers, heeft u als Sanitiem deelnemer de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk in te kopen. We streven constant naar het maken van nog betere afspraken, zodat we u als Sanitiem deelnemer in de toekomst nog meer voordeel kunnen bieden.

De keus is aan u!

De doelstelling van de aangesloten deelnemers is om door concentratie van inkoop bij de aangesloten groothandelaren en rechtstreekse leveranciers een bonus op te bouwen die meer is dan de maandelijkse contributie. Daardoor verdient u dus niet alleen uw maandelijkse contributie terug, maar kunt u ook nog eens een aanzienlijke winst behalen. U bent uiteindelijk dus zelf verantwoordelijk of u verdient aan Sanitiem. Immers door concentratie van uw inkoop bij de door Sanitiem en haar deelnemers geselecteerde leveranciers bepaald u zelf de hoogte van de bonus.

Meer weten?

Wilt u weten hoeveel voordeel u kunt behalen als deelnemer bij Sanitiem? Neemt u dan contact met ons op! We vertellen u graag meer over de gunstige voorwaarden waar u van kunt profiteren.