Deelnemer worden van Sanitiem

  • Offline Marketing uit handen
  • Online Marketing uit handen
  • T.b.v. online: consument vriendelijk modules en offerte tools op uw website
  • Samenwerking showrooms & installateurs
  • Collectieve inkoop
  • Inkoopvoordeel
  • Verkoop ondersteuning

Deelnemer worden bij Sanitiem biedt u als installatiebedrijf vele voordelen. Wij ontzorgen op het gebied van online en offline marketing en bieden verkoopondersteuning. Bovendien kunt u als Sanitiem deelnemer profiteren van een aanzienlijk inkoopvoordeel.

Wie kan er deelnemer worden van Sanitiem?

Installatiebedrijven en /of sanitair specialisten die een op de consument gerichte ontvangstruimte hebben in de vorm van een showroom en/of installatiewinkel /balie en/of info centrum.

Bedrijven die een totaalconcept kunnen aanbieden aan de consument hebben de voorkeur. Zodat de consument bij u terecht kan voor het totaalpakket van complete badkamerverbouwingen tot het aanleggen van een nieuwe cv-installatie tot aan duurzame energie oplossingen.

Wat zijn de kosten?

De kosten in de vorm van een maandelijkse contributie/franchise fee zijn afhankelijk van het pakket wat u kiest te weten een pakket zonder website ondersteuning of hetzelfde pakket maar dan met website ondersteuning. Maar uiteraard gaat het niet om de kosten maar om de opbrengsten. En de hoogte van de opbrengsten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals met name uw inkoopconcentratie bij de bij Sanitiem aangesloten partners. En ook dient u mee te nemen het inkoop voordeel direct op factuur bij de groothandel.

Samengevat bieden we u allerlei tools aan om uw klantengroep te verbreden en te vergoten. Want per slot van rekening is dat de belangrijkste drijfveer van de aangesloten deelnemers:

 meer klanten = meer omzet = meer winst

 

Meer weten?

Heeft u nog vragen, of wilt u graag weten of uw installatiebedrijf in aanmerking komt voor een Sanitiem lidmaatschap? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Word deelnemer!