Online Marketing

Uw website

Wij kunnen voor u uw zakelijke website bouwen, onderhouden en beheren. Inmiddels hebben wij bij bijna al onze leden het complete website beheer overgenomen. Door dergelijke taken uit te besteden aan Sanitiem heeft u alle tijd om zich te richten op uw core business. En wij zorgen ervoor dat u een professionele, up-to-date website heeft. Uiteraard houden we bij het bouwen van uw website rekening met de laatste trends op het gebied van webdesign, zoals een responsive design, social sharing en het implementeren van bijvoorbeeld een contactformulier.

 

Website beheren

Een mooie website bouwen is 1 maar een website beheren en bijhouden is 2. Sanitiem helpt u mee om uw website actueel te houden. Op deze manier weet u zeker dat er altijd actuele teksten en producten op staan. Uiteraard staan er alleen teksten en diensten op van de diensten/merken die u hanteert. Hieronder een aantal voorbeelden wat wij bijhouden voor u:

  • cv ketels + documentatie
  • thermostaten + documentatie
  • acties van fabrikanten
  • nieuwe producten/diensten

Social media

Naast het bouwen, onderhouden en beheren van uw website kunnen wij tevens ondersteuning bieden op het gebied van social media marketing. Steeds meer bedrijven ondervinden dat platformen zoals Facebook en Twitter erg belangrijk zijn in hun online marketing strategie. Social media marketing biedt u de mogelijkheid om contact te leggen met uw doelgroep en uw naamsbekendheid te vergroten. Sanitiem kan u helpen bij het opzetten en beheren van uw zakelijke Facebook pagina. Wij zorgen dat uw Facebook pagina wordt opgezet, uiteraard volgens de richtlijnen van uw huisstijl. Op het moment dat de zakelijke Facebookaccount gebouwd is, is het belangrijk dat er regelmatig nieuwe berichten op gepost worden. Santiem zorgt ervoor dat er elke 2 a 3 weken content op uw Facebookpagina gezet wordt, die voor u belangrijk is. Uiteraard bent u helemaal vrij om zelf ook ook content op uw Facebookpagina te plaatsen!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Sanitiem voor u kan betekenen op het gebied van online marketing, neemt u dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen!

Voordelen als deelnemer

  • Offline marketing wordt voor u geregeld
  • Online marketing wordt voor u geregeld
  • (Aanzienlijke) inkoopverbetering
  • Uw zelfstandigheid staat voorop!