Verkoopondersteuning

Uw winkel, balie en showroom zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Vanzelfsprekend dient er dan ook de nodige aandacht besteed te worden aan de inrichting. Sanitiem kan u hierbij helpen.

De perfecte inrichting

De identiteit van uw bedrijf dient vertaald te worden naar een sfeervol, inspirerend en professioneel interieur. De perfecte zakelijke inrichting is een combinatie van creatieve idee├źn, praktische oplossingen en aandacht voor details. Of u nu de beschikking heeft over een ruime showroom of een bescheiden winkeltje, uw inrichting moet uitnodigen, overtuigen en verleiden. En daar komt nog heel wat bij kijken. 

Een gedegen advies

Uw zaak is en blijft uw zaak. Wij vertellen u dan ook niet wat u wel en niet moet doen wat betreft de inrichting. Maar we kunnen u wel van advies voorzien. Sanitiem heeft al ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van verkoopondersteuning, en biedt al haar leden dan ook de mogelijkheid om hiervan te profiteren; als Sanitiem lid kunt u gebruik maken van onze kennis en expertise op het gebied van de inrichting van uw winkel, balie en/of showroom. 

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot onze diensten op het gebied van verkoopondersteuning, neemt u dan contact op met Sanitiem. We zijn u graag van dienst!

Voordelen als deelnemer

  • Offline marketing wordt voor u geregeld
  • Online marketing wordt voor u geregeld
  • (Aanzienlijke) inkoopverbetering
  • Uw zelfstandigheid staat voorop!

Verkoopondersteuning

Offline marketing

Online marketing