Wat is Sanitiem?

Sanitiem is een overkoepelende organisatie, opgericht in 2000, die momenteel 22 verschillende installatiebedrijven onder haar hoede heeft. Sanitiem verzorgt de offline en onlinemarketing voor deze bedrijven. Graag vertellen wij u wat meer over de voordelen die dit unieke samenwerkingsverband voor u als installatiebedrijf kan opleveren.

Als sanitair specialist houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met waar u goed in bent. Maar er komen behoorlijk wat extra taken kijken bij het runnen van een installatiebedrijf. Hierbij kunt u denken aan het opzetten en onderhouden van uw website, het beheren van uw social media pagina’s, het ontwerpen en drukken van brochures en flyers en het onderhouden van contacten met leveranciers. Dergelijke taken kunnen behoorlijk tijdrovend zijn. Maar het is voor uw bedrijf van essentieel belang dat ze op een doordachte wijze worden uitgevoerd. En dat is waar Sanitiem in beeld komt.

Door bovengenoemde taken geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden, bent u er niet alleen van verzekerd dat ze op de juiste wijze worden uitgevoerd, maar heeft u tevens alle vrijheid om u te richten op uw kernwerkzaamheden. Sanitiem ontzorgt! Maar we gaan verder. U kunt als lid van Sanitiem namelijk ook profiteren van onze kennis en expertise, alsmede een aanzienlijk inkoopvoordeel. 

Verkoopondersteuning

Offline marketing

Online marketing