Offline marketing

Naast verkoopondersteuning en online marketing kan Sanitiem u ook ondersteunen op het gebied van offline marketing. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld brochures, flyers, posters en (vacature)advertenties. 

Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van conceptontwikkeling, vormgeving en content, en kunnen het gehele proces voor u uit handen nemen. Van het eerste idee tot en met het drukken.

Sanitiem biedt bijvoorbeeld haar deelnemers de mogelijkheid om 4 x per jaar een brochure huis aan huis te verspreiden. Dit kan een algemene brochure zijn maar ook een maatwerk brochure waarbij 8 van de 16 pagina’s door u zelf in te vullen zijn qua productgroepen. Uiteraard geldt hiervoor dat u alleen maar hoeft aan te geven welke productgroepen u wilt. Wij verzorgen de rest….

Naast brochures kunt u ook gebruik maken van advertenties, flyers, spandoeken, advertenties etc. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden.

Uw huisstijl

Uiteraard houden we bij het vormgeven van bovengenoemde zaken rekening met de huisstijl en vormgevingselementen van uw bedrijf, zodat u altijd verzekerd bent van reclame die de gewenste uitstraling heeft. Uw klanten zullen uw reclame-uitingen direct herkennen, wat zorgt voor een hogere mate van naamsbekendheid. Indien u nog geen huisstijl heeft, of niet tevreden bent met uw huidige huisstijl, dan kunnen wij u ook hierbij van dienst zijn.  

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van offline marketing, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Voordelen als deelnemer

  • Offline marketing wordt voor u geregeld
  • Online marketing wordt voor u geregeld
  • (Aanzienlijke) inkoopverbetering
  • Uw zelfstandigheid staat voorop!

Bekijk brochure